^Ugrás felülre

Közlemények (2)

Köszönet az 1%-ért

A Gyevi Art Kulturális Egyesület tájékoztatást ad arról, hogy az Szja 2016. évi, az adófizető magánszemélyek által felajánlott 1%-os összegét, összesen  78 ezer 651 forintot húsvéti tojásdíszítő tanfolyamra, az algyői gyerekek nyári táboroztatására, az október 23-i ünnepségre és a telefonköltség egy részére használta fel.

Felajánlásaikat ezúton is  megköszönjük.

A 2018-os évben is várjuk és megköszönjük felajánlásaikat.

Horváth József

HIRDETMÉNY!

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Közgyűlése 2017. február 18-án megújította az Elnökséget. Az új elnök Horváth József lett, az alelnökök: Kocsisné Kuk Ildikó és Nagy Miklósné dr., titkár: Fábián Péter, elnökségi tagok: Ménesi Lajosné, Izbékiné Cseuz Gabriella, Kecskemétiné Hegyi Edit.

A Közgyűlés elfogadta a Pik-nam megfelelően módosított Alapszabályt, a 2016-os beszámolót és közhasznúsági jelentést, a 2017-es költségvetést.

A GYEVI ART KULTURÁLIS EGYESÜLET 2015. ÉVI MÉRLEG-BESZÁMOLÓJA

Köszönet az 1%-ért
A Gyevi Art Kulturális Egyesület tájékoztatást ad arról, hogy az Szja 2014. évi, az adófizető magánszemélyek által felajánlott 1%-os összegét, összesen
125 ezer 144 forintot a Március 15- ünnepségre, a „Miénk a tér” rendezvényre, az Algyő, a Foltvarró táborra, a fellépések útiköltségére, és a rendezvények anyagköltségére használtuk fel.
Felajánlásaikat ezúton is  megköszönjük.
A 2016-os évben is várjuk és megköszönjük felajánlásaikat.
Ménesi Lajosné
az egyesület elnöke

A Gyevi Art Kulturális Egyesület 2015. június 1-én tisztújító Közgyűlést tartott  a Faluházban, melyen megválasztotta az egyesület tisztségviselőit.
Elnök: Ménesi Lajosné
Alelnök: Szabó Noémi
Titkár: Fábián Péter
Elnökségi tagok: Kocsisné Kuk Ildikó, Izbékikiné Cseuz Gabriella, Kecskemétiné Hegyi Edit.
Ménesi Lajosné
elnök

A GYEVI ART KULTURÁLIS EGYESÜLET  2014. ÉVI MÉRLEG-BESZÁMOLÓJA

• merleg001
  • merleg002
  • merleg003
  • merleg004
  • merleg005
  • merleg006
  • merleg007
  • merleg008
  • merleg009
  • merleg010
  • merleg011
  • merleg012
  • merleg013
  • merleg014
  • merleg015

Köszönet az 1%-ért
A Gyevi Art Kulturális Egyesület tájékoztatást ad arról, hogy az Szja 2013. évi, az adófizető magánszemélyek által felajánlott 1%-os összegét, összesen
123 ezer 397 forintot a Magyar Kultúra Napjára, a „Miénk a tér” rendezvényre, az Algyő, az én falum pályázatra, a Harmonika-fesztiválra, a Parlandó Énekegyüttes kelebiai jótékonysági gálaműsorán való fellépés útiköltségére és az egyesületet 1 havi telefonköltségére használta fel.
Felajánlásaikat ezúton is  megköszönjük.

A 2015-ös évben is várjuk és megköszönjük felajánlásaikat.
Ménesi Lajosn é
az egyesület elnöke

A GYEVI ART KULTURÁLIS EGYESÜLET 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA ÉS KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLETE

A GYEVI ART KULTURÁLIS EGYESÜLET  2012. ÉVI MÉRLEG-BESZÁMOLÓJA

• merleg12-1
  • merleg12-2
  • merleg12-3
  • merleg12-4
  • merleg12-5
  • merleg12-6

Köszönet az 1%-ért
A Gyevi Art Kulturális Egyesület tájékoztatást ad arról, hogy az Szja 2012. évi, az adófizető magánszemélyek által felajánlott 1%-os összegét, összesen 74 ezer 106 forintot könyvelési díjra, a „Miénk a tér” rendezvényre és az egyesületet bemutató prospektusra használta fel.
Ménesi Lajosné,