^Ugrás felülre

Mai nap
Ebben a hónapban lesz
Előző hónap Előző nap
Következő nap Következő hónap

VIII. Algyői Foltvarró Kiállítás

től(tól) 2017. Június 09. , Péntek -  08:00
Címzett 2017. Június 10. , Szombat - 17:00
által  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Találatok : 616
Ismét eltelt egy év az Algyői Foltvarrók Köre életében is, így ismét nagy örömmel mutathattuk  be az elmúlt évben készült alkotásainkat Algyőn az Alkotóházban. 10 órára készen álltunk az érdeklődők fogadására, jöttek is, nem csak Algyőről, de a környező településekről, sőt külföldről (Amerikából) is.
Kiállításunk megnyitására elfogadta felkérésünket Budai Éva, az Algyői Nőegylet elnöke. Rövid, de tartalmas invitálására a vendégek megtekinthették többek között a hagyományunknak megfelelően elkészített közös faliképet is.
Kiállításra került még azonos szabásmintával készített különböző táskák, neszeszerek, apróbb ajándéktárgyak, nagyobb faliképek, egyedi takarók, stb.
Az érdeklődők közös varráson is részt vehettek, az egységcsomag megvásárlásával bárki elkészíthetett egy foltvarrott tűpárnát.
A megjelenteket vendégül láttuk finom süteményekkel, üdítővel, kávéval, hiszen az Algyői Foltvarrók Köre tagjai remekül sütnek is!
A megnyitó ideje alatt a hódmezővásárhelyi Csodavilág kínálta méteráru és rövidáru termékeit.
Ezúton is köszönjük a Gyevi Art Kulturális Egyesület és az Algyői Faluház és Könyvtár támogató segítségét.
Jövőre veletek ugyanitt!
Fazekas Etelka
Hely : Algyői Alkotóház

Vissza